Transit Case räkit ja kuljetuslaatikot

Kaikki valmistamamme kuljetuslaatikot ja räkit tehdään mittatilaustyönä juuri asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tarjoamme suojaratkaisut niin suurille kuin pienille tai erikoisenkin muotoisille esineille, jotta niitä voidaan turvallisesti kuljettaa paikasta toiseen.

 

Tarvitsittepa suojaa sitten suurjännitemuuntajalle tai kameran linssille, pystymme varmasti toteuttamaan ratkaisun, joka toimii juuri tarpeenne mukaisesti.

Kuljetuslaatikoita

Materiaalit ja mahdollisuudet

Kuljetuslaatikot ja räkit valmistetaan pinnoitetusta koivuvanerista, jonka paksuus on 6.5mm – 9mm tai tarvittaessa enemmänkin. Värivaihtoehtoja pinnoitukseen löytyy useita. Kuljetuslaatikoissa on alumiiniprofiilit ja teräsvahvikkeet. Kahvat, lukot ja pyörät toteutetaan aina tilauksen mukaisesti ja lisäratkaisuina voimme toteuttaa mm. tärinän vaimennuksen, vetolaatikot ja -tasot, liitäntäpaneelit, liukuovikannet ja tietokoneohjatusti muotoiltavat pehmusteet.

Valmistamme räkkejä 2U -yksikkökoosta ainakin 45U -yksikkökokoon saakka sekä kuljetusalustoja (dolly) ja muita apuvälineitä kuljetuksiin.

Referenssit

 

Olemme toteuttaneet kuljetus- ja suojausratkaisuja todella laajalla skaalalla vuosien aika.

 

Alla muutamia toimialoja ja asiakkaitamme:
kaivosteollisuus
energiateollisuus
puolustusvoimat
poliisi
telakkateollisuus
lääkintäteollisuus
tietoliikennepalvelut
AV- ja äänentoistopalvelut
koulut ja yliopistot
urheiluseurat
Yleisradio
Kansallisooppera
video- ja elokuvatuotantoyhtiöt
kamera- ja linssivuokrauspalvelut
messupalvelut
musiikki- ja viihdepalvelut

Voitte katsoa tästä alta kuvia asiakkaillemme valmistamistamme ratkaisuista.